Zarejestrowanych : 270 Kategorie Forum : 32 Tematy na Forum : 142 Posty na Forum : 916 Kategorie Artykułów : 10 Artykuły : 13 Kategorie Download : 5 Pliki do ściągnięcia : 8 Foto Albumy : 45 Zdjęcia : 713 Kategorie Linków : 6 Linki : 23 Shoutbox : 167
Losowe Zdjęcie
Nepal foto 26
Zdjęcia z Nepalu - Wycieczka Artura Dudziaka
Witam! Jutro około 18 planuje objazd trasy maratonu. W Lesznie zbieramy się o 17:20 na ulicy spółdzielczej przed Euro-Comfortem. Zapraszam wszystkich chętnych!
Dzisiaj objechałem trasę-jutro niestety nie mogę z większą ekipą. Trasa oznaczona rewelacyjnie-mapa zbędna:-)wielkie dzięki dla Mikołaja!!,UWAGA na wypłukane fragmenty ścieżek!!choć dodały one uroku trasie...
To nam koledzy z Lipna zrobili świetny prezent ! Wreszcie mogliśmy wystartować w naszym ulubionym MTB "u siebie" .Wysoka frekfencja , delikatny deszczyk dodający smaczku (fikoła widziałem już na drugim zakręcie) i wypasiony bufet z plackiem (warto kopiować to co najlepsze ) spowodowały , że atmosfera zarówno na trasie , jak i na mecie była wspaniała .Dzięki dla org-ów.
ps.Grzegorz Brzechwa podrzucił myśl by zorganizować cykl maratonów mtb Ziemii Leszczyńskiej.Myślę że to super pomysł . Czekamy na chętnych do zorganizowania maratonu gdzieś u siebie. Służymy pomocą wiedzą i doświadczeniem.